Tocmai ne-am relansat cu reduceri online la superlativ!

Relansare Catalog de reduceri online - DealzDin respect pentru portofelul tău s-a născut Dealz. Din respect pentru tine, utilizatorul Dealz, după mai bine de un an, am decis să facem mai mult pentru tine - oexperienţă mai bună, o colecţie de parteneri online şi de oferte, mult mai bogată şi diversificată.

După cum bine ai observat, circa doua luni catalogul online Dealz a fost închis pentru a putea construi pentru tine unul din cele mai bune servicii online dedicate reducerilor şi promoţiilor. Mii de ore de muncă, zeci de discuţii cu partenerii, achiziţii de echipamente şi tehnologie de ultimă generaţie şi nu în ultimul rând, o pasiune extrem de mare - acesta este efortul depus de noi începând din luna martie 2014, pentru tine, în calitate de partener al tău de cumpărături online.

De ce catalogul de reduceri online Dealz?

1. Mereu proaspăt - Catalogul Dealz este în fiecare zi reînprospătat cu cele mai noi reduceri şi promoţii online de la principalele magazine din România, zilnic preluând şi prelucrând pentru tine, zeci de mii de produse.

2. Reduceri online de calitate - Avem grijă ca Dealz să conţină exclusiv reduceri de calitate, generoase, de la parteneri de încredere. Foarte mult ne-a ajutat şi ne ajută feedback-ul tău cu privire la parteneri şi ofertele acestora.

3. Disponibilitate naţională şi internaţională - Fie că eşti din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Constanţa, Braşov sau orice alt oraş (chiar şi din afara României), ai access permanent la cele mai proaspete reduceri şi oferte online.

4. Exclusiv pentru tine - Dealz a fost construit pentru tine, pentru o experienţă cât mai plăcută.

Îţi mulţumim pentru că ne-ai ales ca partener al tău pentru cumpărături online!
Echipa Dealz

Comentarii

De ce Dealz.ro?

Din respect pentru portofelul tău, ne-am propus încă de la început să îţi oferim cele mai bune oferte şi promoţii de la principalele magazine online din România.

Totul redus, totul pentru tine!

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul dealz.ro pentru a afla din timp cele mai bune oferte şi promoţii.