Super concurs Dealz.ro

Concurs Dealz.roNu vrem să ratezi nicio reducere şi în plus vrem să beneficiezi de cele mai noi gadget-uri. Dealz.ro, portalul unde găseşti zilnic zeci de mii de produse aflate la reducere la cele mai mari magazine din România, ţi-a pregătit un super concurs.

Tot ce trebuie să faci este să dai Share la pagina de Facebook Dealz.ro pentru ca şi prietenii tăi să fie la curent cu toate reducerile. Pe 1 octombrie, prin tragere la sorţi, vom oferi super gadget-uri participanţilor. Astfel:

  • Premiul 1 - un smartphone Samsung Galaxy S5
  • Premiul 2 - o tabletă Samsung Galaxy Tab 4
  • Premiul 3 - un eBook Reader Amazon Kindle

Şi ca să poţi trăi pe viu emoţiile concursului, vom posta pe pagina de Facebook Dealz.ro filmuleţul tragerii la sorţi. Înscrie-te în concurs şi beneficiază de toate aceste premii!

Sporeşte-ţi şansele de câştig!

Poţi să îţi sporeşti şansele prin redistribuire concurs şi trimitere invitaţii către prietenii tăi cu acest concurs. În fiecare zi poţi redistribui acest concurs atăt pe profilul tău cât şi în grupurile unde activezi. Pe data de 1 octombrie 2014 vom face tragerea la sorţi şi vom extrage trei căştigători.

Locurile 1, 2 si 3 se vor diferenţia în funcţie de activitatea pe toată durata concursului (invitaţii trimise, redistribuiri pagina şi concurs, etc). Tragerea la sorţi şi departajarea vor fi prezentate video.

Intră în concurs

Accesează pagina concursului şi urmează paşii pentru a intra în concurs. Nu uita că îţi poţi spori şansele redistribuind atât pagina de Facebook Dealz.ro, cât şi concursul.

Intră în Concurs →

Mult succes tuturor!

Comentarii

De ce Dealz.ro?

Din respect pentru portofelul tău, ne-am propus încă de la început să îţi oferim cele mai bune oferte şi promoţii de la principalele magazine online din România.

Totul redus, totul pentru tine!

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul dealz.ro pentru a afla din timp cele mai bune oferte şi promoţii.