Black Friday 2014 - A început numărătoarea inversă

Black FridayDacă ar fi să numim un fenomen care a prins cea mai mare amploare în ultimii ani în retailul românesc, atunci cu siguranță candidatul ideal s-ar numi Black Friday. Cu rădăcini adânci în piața americană și specific unei societăți bazate pe consum, Vinerea Neagră sau Vinerea Reducerilor a prins rădăcini puternice și în România, o societate în care cuvântul reducere  sau promoție creează o emulație aparte în rândul cumpărătorilor. Este momentul în care cei mai mari retaileri din toate domeniile, sau chiar și cei mai puțini cunoscuți care caută notorietate, se întrec în oferte atractive și reduceri semnificative, cu 2 cifre, menite să atragă și să încurajeze cumpărătorii.

Vezi Reduceri Black Friday

Anul acesta nu este cu nimic diferit. Poate chiar mai mult, dintr-o dorință de a face vânzări record, principalii retaileri nu se vor rezuma doar la o singură zi neagră a reducerilor, ci vor prelungi acest fenomen pe mai multe zile, până când stocurile special destinate se vor epuiza. Printre cei mai activi sunt de obicei retailerii de electronice și IT. Astfel, se pot cumpăra laptopuri, tablete, televizoare sau electrocasnice la preturi extrem de avantajoase. Cine dorește să-și asigure foarte din timp un cadou binemeritat de Crăciun are o soluție excelentă la îndemână.

Nu lipsesc în această sărbătoare a reducerilor nici magazinele de haine și încălțăminte. Sezonul rece de abia începe, așa că îți poți achiziționa ghetele sau cizmele dorite, sau îți poți cumpăra o jachetă sau un palton, fără a mai strâmba din nas atunci când este vorba de preț. Toți marii retaileri de haine și încălțăminte se pregătesc cu stocuri noi pentru acest eveniment, fie că este vorba de haine și încălțăminte pentru dame, pentru bărbați sau pentru copii. În fapt, conceptul de Black Friday este menționat de-a lungul anului în mai multe rânduri de marile magazine, nu doar în clasica ultimă vineri a lunii noiembrie. Se pot găsi reduceri la diferite haine, articole de îmbrăcăminte sau încălțăminte, sub titulatura de Balck Friday, chiar și în lunile de primăvară sau vară.

În ceea ce privește Black Friday din acest an, de văzut dacă și prestanța retailerilor va fi la înălțimea evenimentului. Astfel, serverele trebuie să suporte boost-ul mare de trafic, actualizarea stocului trebuie să se facă în timp real, comenzile trebuie procesate cât mai rapid, și multe alte aspecte ce trebuie tratate cu maxim profesionalism, toate pentru o experiență cât mai plăcută a clientului final. Să vină reducerile!

 

Comentarii

De ce Dealz.ro?

Din respect pentru portofelul tău, ne-am propus încă de la început să îţi oferim cele mai bune oferte şi promoţii de la principalele magazine online din România.

Totul redus, totul pentru tine!

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul dealz.ro pentru a afla din timp cele mai bune oferte şi promoţii.