Originals

Magazinul online Originals

Originals este cel mai mare distribuitor online de articole sportive din Romania, cu peste 38.000 de clienti unici multumiti si peste 200.000 de produse de brand vandute si o experienta pe piata de profil din Romania de peste 8 ani. Magazinul on-line multibrand Originals ofera o gama variata de produse de brand – încaltaminte, articole vestimentare si accesorii – atat pentru barbați, cat si pentru femei și copii.

Originals este distribuitor oficial pentru 26 de branduri de renume, dintre care pot fi mentionate: adidas, Nike, Converse si Puma, si unic distribuitor oficial, în Romania, pentru marcile Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Sir Benni Miles, Zoo York.

Originals.ro

Magazinul Originals este înscris în Catalogul de Reduceri Online Dealz. Dacă întâmpini orice fel de problemă cu magazinul Originals (reducerea afişată nu este corectă, nu ai primit exact ce ai cumpărat, etc.), te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de păreri şi comentarii de mai jos sau cu prin intermediul formularului de contact din pagina de contact.

Nu uita să te abonezi la newsletterul Dealz.ro pentru a avea săptămânal cele mai noi oferte şi cele mai noi anunţuri de reduceri pentru Originals!

Comentarii magazin Originals

De ce Dealz.ro?

Din respect pentru portofelul tău, ne-am propus încă de la început să îţi oferim cele mai bune oferte şi promoţii de la principalele magazine online din România.

Totul redus, totul pentru tine!

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul dealz.ro pentru a afla din timp cele mai bune oferte şi promoţii.